За нас

топ режисьор

Работим с опитен режисьор, носител на редица награди за най-добри видео клипове.

ТОП ТЕХНИКА

Работим с най-новата и висококачествена техника на пазара

внимание към детайла

Аналитичното мислене и вниманието към всеки детайл са неизменна част от нашата работа.

МИСЪЛ ИЗВЪН КУТИЯТА

Мисленето "извън кутията" е нашата супер сила.

В Motion Media се занимаваме със заснемане на различни по вид видео продукции, с акцент върху корпоративното видео. Вече повече от пет години създаваме видео съдържание, което помага на бизнеса в България да расте.

Дългогодишният опит в сферата на аудиовизуалните изкуства, аналитичният подход, мисленето „извън кутията“ и работната етика фокусирана върху детайла гарантират високото ниво на професионализъм в създаваните от нас проекти.

Локализирани сме в София, но работим на територията на цялата страна, както и в чужбина.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ РАБОТАТА С НАС?

 • Експертни познания във вашата индустрия: В Motion Media нашето портфолио говори за страстта ни към разказването на истории и творческите ни умения. С дългогодишен опит в създаването на завладяващи видеоклипове в различни индустрии, ние сме добре запознати с вашите уникални изисквания.
 • 100% позитивни отзиви от нашите клиенти: Историите за успеха на нашите клиенти и техните препоръки са доказателство за високото ниво на работата ни. Присъединете се към редиците на доволните клиенти, които са ни се доверили да реализираме техните идеи.
 • Кинематография на световно ниво:  Motion Media се гордее с постигането на кинематографско превъзходство над конкуренцията. Нашите видеоклипове не само изглеждат безупречно, но и оказват силно въздействие. Нашият оператор и режисьор е носител на редица престижни награди за най-добро видео.
 • От концепцията до завършването, ние покриваме всичко: От разработването на концепцията до постпродукцията, нашият пълен набор от услуги осигурява безпроблемното реализиране за вашия видеопроект. Седнете удобно, отпуснете се и наблюдавайте как идеите ви се превръщат в завладяващи визуални разкази.
 • Вашето послание, нашето изкуство: Вярваме, че всеки видеоклип трябва да бъде произведение на изкуството, което отразява същността на вашата марка. Нашата креативност не познава граници, тъй като създаваме видеоклипове, които правят трайно впечатление на вашата аудитория.
 • Достъпни цени, безценни резултати: Motion Media предлага гъвкави опции за ценообразуване, съобразени с вашия бюджет. Бъдете сигурни, че нашите икономически ефективни решения никога не правят компромис с безупречните резултати, които постигаме.
 • Разбиране на целите на вашия бизнес: Ние отделяме време, за да разберем вашите цели, целева аудитория и желано послание. Екипът ни си сътрудничи тясно с вас, за да гарантира, че видеоклипът ви постига предвиденото въздействие.
 • Работа с договор и срокове: Времето е от съществено значение и ние се гордеем, че изпълняваме проектите в срок, без да правим компромис с качеството. Разчитайте, че ще спазим вашите срокове и ще надминем очакванията ви.
 • Модерно оборудване: Нашият арсенал от модерно снимачно оборудване гарантира, че вашата видеопродукция ще се реализира според висчки съвременни стандарти и иновации.
 • Винаги готови да извървим допълнителната миля: Ние приемаме предизвикателства и се адаптираме към промените в обхвата на проектите с лекота. Вашето удовлетворение е наш приоритет и ние ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че вашата визия ще се превърне в реалност.
 • Ясна комуникация в съвместното пътуване: В Motion Media откритата и прозрачна комуникация е крайъгълен камък на нашите успешни партньорства. Ние работим в сътрудничество с вас на всяка стъпка от процеса.

Готови ли сте да превърнете визията си в реалност? Нека заедно да се впуснем в това творческо приключение и създадем нещо наистина стойностно и запомнящо се. Свържете се с нас още днес за безплатна консултация!

Деян Минчев

Координатор на продукция, дрон оператор

Николай Георгиев

Режисьор, оператор и монтажист

Румен Тасков

VFX генералист

Collaborate

Искате да работим заедно? Направете запитване!

  Pelicula

  A modern theme for the film industry & video production