Видео визитка

видео визитка – лицето на всеки фрийлансър!

Видео визитката представлява кратко атрактвно видео, в което всеки фрийлансър (професионалист на свободна практика) може да разкаже повече за предлаганите от себе си услуги, за своя опит и работна етика, като така засили авторитета и доверието пред своята аудитория.

То също така може да бъде използвано при набирането на нови клиенти чрез платени реклами в Youtube и социалните мрежи, както и да бъде включвано в рекламните имейли, където да увеличва процента на кликаемост.

видео визитка – незаменимо маркетинг оръжие!
  • Спомага за класиране в търсачките
  • Увеличава %-та кликаемост на вашите рекламни имейли с до 70%
  • Спомага за утвърждаването на бранда
  • Call 2 action – води до директни продажби след гледане

.

 
видео визитка от екипа на MOTION MEDIA

Заснемането на професионални видео визитки е една от най-силните ни страни. Обикновено работим в екип с нашите клиенти с цел да анализираме най-важната информация за техните бизнеси, след което за да я представим по възможно най-добре замисления и структуриран начин.

Чрез правилно съчетание на кадри, музика и войсовър можем да постигнем различни внушения, спрямо естеството на професионалиста, за който работим.

Настроенията в създадените клипове могат да бъдат разнообразни – от сериозни и епически до леко по-забавни или дори
хумористични, както в горното видео.

Направете запитване сега, за да донесем на бял свят Вашата видео визитка колкото се може по-скоро! Отлагането е страх от успеха…

Collaborate

ИСКАТЕ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО? НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

    Pelicula

    A modern theme for the film industry & video production