Въздушно заснемане

Корпоративно видео – лицето на всеки бизнес!

То разказва за историята зад гърба на компанията, за нейните култура и ценности. Чрез едно добре обмислено и структорирано корпоративно видео Вие можете не просто да привлеччете вниманието на по-голям кръг целева аудитория, но и да им внушите своя авторитет пред конкуренцията. Корпоративното видео е възможност да задълбочите емоционалната връзка с своите клиенти, като им покажете, че Вашата компания не предлага просто продукти и услуги, а в нея работят истински хора, които мислят и чувстват. Насочете посланието в своето видео към съответната целева аудитория и им покажете по човешки начин как вашите продукти и услуги решават истински проблеми от техния живот. Така ще спечелите и задържите на своя страна. 

 

Корпоративното видео – вашата визитна картичка!

То не просто утвърждава фирмената ви идентичност и допринася за разпознаваемостта на вашия бранд, но спомага за изграждане на по-голямо доверие от страна на вашите настоящи и потенциални клиенти. 

Крачката да излезете смело пред света и да заявите във видео “ Това сме ние и това е нашата идеология и ценности” може не просто да бъде преломна точка в успеха на Вашия бизнес, но и да зареди вашите служители с увереност, че работят да чудесно място, а от там нататък нивото им на представяне да се подобри. Време е да излезете от сянката!

 

Пускане на видеото
Корпоративното видео – незаменимо маркетинг оръжие!
  • Спомага за класиране в търсачките
  • Увеличава %-та кликаемост на вашите рекламни имейли с до 70%
  • Спомага за утвърждаването на бранда
  • Call 2 action – води до директни продажби след гледане

 

Пускане на видеото
Корпоративно видео от екипа на MOTION MEDIA

Заснемането на професионални корпоративни видеоклипове е една от най-силните ни страни. Обикновено работим в екип с нашите клиенти с цел да анализираме и структурираме най-важната информация за техните бизнеси, след което за да я представим по възможно най-добре замисления и структуриран начин.

Работим много аналитично и с усет към детайла, като така си гарантираме, че всяка една секунда от създаваните от нас видео клипове попада в десятката. 

Чрез правилно съчетание на кадри, музика и войсовър можем да постигнем различни внушения, спрямо естеството на компанията, за която работим. 

Collaborate

ИСКАТЕ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО? НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

    Pelicula

    A modern theme for the film industry & video production