Корпоративно видео

Корпоративно видео – лицето на всеки бизнес!

В днешната конкурентна бизнес среда, корпоративното видео се превърна в мощен инструмент за маркетинг и комуникация. Такова видео може да утвърди бранда ви, да привлече нови клиенти и да представи вашата компания или продукт по най-привлекателен начин. Независимо дали се нуждаете от видео за представяне на продукт, обучение на персонала или показване на успешни проекти, корпоративното видео може да бъде ключова част от вашата маркетингова стратегия.
 
Пускане на видеото
Корпоративното видео – вашата визитна картичка!

То не просто утвърждава фирмената ви идентичност и допринася за разпознаваемостта на вашия бранд, но спомага за изграждане на по-голямо доверие от страна на вашите настоящи и потенциални клиенти. 

Крачката да излезете смело пред света и да заявите във видео “ Това сме ние и това е нашата идеология и ценности” може не просто да бъде преломна точка в успеха на Вашия бизнес, но и да зареди вашите служители с увереност, че работят за добра и проспирираща компания.

 

Корпоративното видео – незаменимо маркетинг оръжие!
  • Спомага за класиране в търсачките
  • Увеличава %-та кликаемост на вашите рекламни имейли с до 70%
  • Спомага за утвърждаването на бранда
  • Call 2 action – води до директни продажби след гледане
Пускане на видеото
Предимствата на корпоративното видео

Усилва бранда и доверието: Видеото предоставя визуална презентация на вашата компания и нейните стойности. Това помага на клиентите да усетят уникалната ви идентичност и да развият доверие към вас.

Засилва общността ви: Корпоративните видеа са отличен начин за свързване с вашата целева аудитория. Създавайки привлекателни и споделяни съдържание, вие установявате по-тясна връзка с клиентите и потенциални клиенти.

Повишава SEO резултатите: Интернет търсачките обожават видео съдържание. Качествено корпоративно видео може да увеличи времето на престой на потребителите на вашата уеб страница, което подобрява SEO ранга ви.

Подобрява продажбите: Видеата предоставят чудесна възможност за демонстрация на продукти и услуги. Потенциалните клиенти имат възможност да видят какво предлагате и как това може да реши техните нужди.

Ефективност в обучението на персонала: За обучение и обновление на персонала, корпоративното видео е ефективен метод за предаване на информацията на ясен и лесен за разбиране начин.

Корпоративно видео от екипа на MOTION MEDIA

Заснемането на професионални корпоративни видеоклипове е една от най-силните ни страни. Обикновено работим в екип с нашите клиенти с цел да анализираме и структурираме най-важната информация за техните бизнеси, след което за да я представим по възможно най-добре замисления и структуриран начин.

Работим много аналитично и с усет към детайла, като така си гарантираме, че всяка една секунда от създаваните от нас видео клипове попада в десятката. 

Чрез правилно съчетание на кадри, музика и войсовър можем да постигнем различни внушения, спрямо естеството на компанията, за която работим.

Стела Маркова

Motion Media изработиха супер професионално видео за нашата кампания, точно по нашите изисквания и надминаха очакванията ни. Работата с тях е много приятна и дават 100% от себе си по време и след снимките.

Стела Маркова
Стела Маркова, CEO / Bedvee

Георги Илиев

MOTION MEDIA са страхотни професионалисти, който ни помогнаха да създадем точното видео за нашето дигитално бизнес събитие. Те се съобразиха с нашите изисквания и подготвиха финалния продукт в кратък срок. Препоръчваме горещо на всички компании и организации.

Георги Илиев
Георги Илиев, Мениджър-проучвания / Kotra

Доста си ги бива

Motion Media ни помогнаха да пресъздадем едно страхотно видео, като изпълниха всяко едно наше желание – без значение, колко трудно постижимо беше, за тях нищо не беше невъзможно. Показаха страхотен професионализъм и търпение по-време на дългото планиране на видеото, както и страхотен хумор и отношение по време на заснемането му, където успешно кординираха над 100 човека и подсигуриха всеки един детайл да бъде изпълнен. Обработиха и финилизираха крайният продукт в кратък срок от време и винаги бяха на линия за обратна връзка.

Николай Крумов
Николай Крумов, MFM Coordinator / Lufthansa Technik Sofia

"Чудесни професионалисти"

Момчетата са креативни и коректни. Участват активно в целия процес и може са се разчита на тях. Подхождат професионално и в същото време умеят да отпуснат обстановката около себе си и всеки да се наслаждава на снимките.

Цветелина Панчева
Цветелина Панчева, HR / Tek Expers

Доста си ги бива

Изключително креативни професионалисти, които в същото време са адаптивни спрямо очакванията и изискванията на клиента. Комуникацията с тях е плавна и всичко протича в уговорените срокове.

Деница Колева
Деница Колева, HR / ScaleFocus
Collaborate

ИСКАТЕ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО? НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

    Pelicula

    A modern theme for the film industry & video production